Obecnie realizujemy :

2. Pomoc w przygotowywaniach do Dożynek Gminnych

3. Kaszubski kabareton – ubaw po kaszubsku opis projektu

Najbliższe zebranie

Zebranie Stowarzyszenia odbędzie się w dniu 4 września 2014 roku  o godzinie 19.00 w OSP Mrzezino.

Na zebranie wstęp jest wolny więc zapraszamy wszystkich którzy chcieliby się zapisać do stowarzyszenia

Informacje:

Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Mrzezina

84-123 Mrzezino
ul. Dworcowa 28

Tel. 516-171-627

Nr konta bankowego:

94834900020042461720000010

KRS: 0000390980

Nip: 587-169-67-11

Regon: 221-479-193

Akademia zdrowej prawdy

Akademia zdrowej prawdy.

Warsztaty zorganizowane dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Zespołu Szkół w Mrzezinie. Ideą jest to by młody człowiek całkowicie sam bez żadnej pomocy osób trzecich, sprawdził własne możliwości kiedy jest pod wpływem alkoholu oraz środków odurzających, a w ten sposób chcemy obalić mity panujące wśród młodych ludzi, że mała ilość używki nie szkodzi a tylko poprawia nastrój.

Wspomóż nas

Możesz wesprzeć nasze Stowarzyszenie, wpłacając dowolną kwotę na konto: 94 8349 0002 0042 4617 2000 0010, tytułem „darowizna na cele statutowe”. Stowarzyszenie działa w sferze zadań publicznych określonych w ustawie o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie. Darowizna (dokonana przelewem) może być odliczona od podstawy opodatkowania (nie może być to więcej niż 6% uzyskanego dochodu dla osób fizycznych oraz do 10% dochodu dla przedsiębiorców w danym roku rachunkowym).

Strona Mrzezina

Zapraszamy do odwiedzin serwisu informacyjnego Mrzezina oraz do czynnego udziału w dyskusjach na forum Mrzezina.

Serwis znajduje się pod adresem http://mrzezino.info